QUÈ ÉS LA BIONEUROEMOCIÓN®?

Jaume Garrós i Badal - Acompanyant en Bioneuroemoció i Tarot Evolutiu

QUÈ ÉS LA BIONEUROEMOCIÓN®?

 

La Bioneuroemoción® és un nou mètode holístic que cerca el benestar emocional. Desenvolupat per l’Enric Corbera Institute, parteix de la relació inseparable entre el nostre cos (bio…), la nostra ment (…neuro…) i les nostres emocions (…emoció) per donar una nova comprensió dels nostres problemes.

L’objectiu de la Bioneuroemoción® és transcendir les nostres creences i percepcions que ens aboquen a repetir sistemàticament les mateixes respostes —malgrat saber-nos-les obsoletes i ineficients— davant les situacions que experimentem i que repetim en la nostra quotidianitat i/o de forma puntual amb un alt nivell d’estrès emocional.

Basant-se en disciplines científiques, filosòfiques i humanístiques dóna resposta de manera directa i efectiva al per a quède les coses. És a dir; fa prendre consciència dels programes inconscients (personals, familiars, culturals, socials…) que ignorem que intervenen en la nostres relacions interpersonals, familiars, laborals, socials i també en tota dolència física.

En cap cas es tracta d’una teràpia i no és cap tipus de tractament.

La Bioneuroemoción® és una forma i manera d’entendre la vida que posa llum a una percepció errònia de percebre una situació. És complementària a qualsevol altra disciplina i sempre rema a favor del benestar, el creixement i la gestió emocionals de la persona.

Empodera l’individu fent-lo adonar dels recursos que ja té a l’abast.