JAUME GARRÓS i BADAL - Acompanyant

Hola

Em dic Jaume Garrós i Badal.
Licensed Practitioner en PNL em serveixo del Tarot Evolutiu i de la Bioneuroemoció per acompanyar tota persona que vulgui prendre consciència del per a què de les situacions i bloquejos en la seva vida.
Practicant d’Un Curso de Milagros, estudio Astrologia Evolutiva per a oferir-te-la aviat com una eina més per a l’autoconeixement.

Me llamo Jaume Garrós i Badal.
Licensed Practitioner en PNL me sirvo del Tarot Evolutivo y de la Bioneuroemoción para acompañar toda persona que quiera tomar conciencia del para qué de las situaciones y bloqueos en su vida.
Practicante de Un Curso de Milagros, estudio Astrología Evolutiva para ofrecértela pronto como herramienta más para el autoconocimiento.

OBSERVA

Àngel o Cargol?
Ambdós alhora!
Adona’t que la realitat
és
 molt més
del que creus veure.

El teu enfocament condiciona

la teva percepció.

¿Ángel o Caracol?
¡Ambos a la vez!
Date cuenta que la realidad es
 mucho más
de lo que crees ver.

Tu enfoque condiciona tu percepción.

QUI SÓC?

Geògraf de formació; ja de ben petit m’interessava conèixer el món que m’envoltava. Creia que entenent el món aconseguiria respondre les moltes preguntes que em feia. Amb el viatge extern no anem enlloc; me n’adono el 2016 tot visitant l’Acròpolis l’endemà d’haver fet la marató d’Atenes. M’agrada pensar que fou Atenea, la deessa grega de la saviesa, qui em va xiuxiuejar a l’orella que la medalla de finisher, que jo lluïa orgullós penjada al coll, era una ofrena que no la impressionava gens i que en canvi valoraria molt més si acceptava el seu desafiament de conèixer-me de debò.

Somniem en veure el món i ens oblidem de mirar-nos a nosaltres mateixos. Tot rau en el viatge interior, el que de debò ens connecta amb la nostra essència. “Roda el món i torna al Born”; torna a casa, torna a tu. A fora només trobes el mirall del teu món interior.

Conscient de què no puc acompanyar ningú a un lloc on prèviament jo no he experimentat; t’ofereixo el meu compromís constant en l’autodescobriment i la meva autoindagació com la millor garantia. La confiança que diposites en mi esdevé la millor satisfacció. Farem part del viatge a nosaltres mateixos junts; ajudant-nos i aprenent l’un de l’altre des del respecte i la gratitud.

Un plaer i tot un honor si em permets d’acompanyar-te.

¿QUIÉN SOY?

Geógrafo de formación; ya de niño me interesaba conocer el mundo que me rodeaba. Creía que entendiento el mundo conseguiría responder las muchas preguntas que me hacía. Con el viaje exterior no vamos lejos; caigo en la cuenta el 2016 al visitar la Acrópolis la mañana siguiente de haber corrido el maratón de Atenas. Me gusta pensar que fue Atenea, la diosa griega de la sabiduría, quien me susurró a la oreja que la medalla de finisher, que yo lucía orgulloso colgada en el cuello, era una ofrenda que para nada le impresionaba y que en cambio valoraría muchísimo más si aceptaba su desafío de conocerme realmente a mi mismo.

Soñamos en ver el mundo y nos olvidamos de mirar-nos a nosotros mismos. Radica todo en el viaje interior, el que de verdad nos conecta con nuestra esencia. “Rodarás, rodarás y a casa volverás”; volver a ti. Fuera sólo encuentras el espejo de tu mundo interior.

Consciente de que no puedo acompañar a nadie a un lugar donde previamente yo no haya experimentado; te ofrezco mi compromiso constante en mi autodescobrimiento y mi autoindagación como la mejor garantía. La confianza que dipositas en mi se convierte en mi mejor satisfacción. Siempre desde el respeto y la gratitud.

Un placer y todo un honor si me permites acompañarte.

La Bioneuroemoción®

Qüestiona’t els sostres de vidre on t’empresones.
Permet-te una nova mirada de tu mateix.
mira el vídeo ->
Cuestiónate los techos de cristal donde te encarcelas.
Permítete una nueva mirada de ti mismo.

La Bioneuroemoció és un mètode holístic que cerca el benestar emocional. Una manera molt eficient i directa de comprendre perquè i sobretot el per a què repetim situacions i/o símptomes físics en la nostra vida. El nostre inconscient sempre s’està comunicant amb nosaltres.

Apliquem patrons —heretats o apresos, sense ni adonar-nos—, que si bé en un moment van ser-nos útils ara ens bloquen i ho percebem com un auto-sabotatge. Són avisos de que hi ha alguna cosa per resoldre. Un llast del passat que no ens permet evolucionar.

La Bioneuroemoció no és ni una teràpia ni cap tractament.

T’acompanyo a prendre consciència per a què et responsabilitzis de la teva vida.

La Bioneuroemoción es un método holístico que busca el bienestar emocional. Una manera muy eficiente y directa de comprende porque y sobretodo el para qué repetimos situaciones y/o síntomas físicos en nuestra vida. Nuestro inconsciente se comunica constatemente con nosotros.

Aplicamos patrones —heredados o aprendidos, sin darnos cuenta—, que si bien en un momento nos fueron útiles ahora nos bloquean y lo percebimos como un constante autosabotaje. Son avisos de que hay algo por resolver. Un lastre del pasado que no nos permite evolucionar.

La Bioneuroemoción no es ni una terapia ni un tratamiento.

Te acompaño a tomar conciencia para que te responsabilices de tu vida.

Arrelat en l’inconscient trobem les claus del nostre present.

Enraizado en el inconsciente encontramos las llaves de nuestro presente.

+INFO: web Bioneuroemoció en Català+INFO: web Bioneuroeomoción en Castellano

El Tarot

Lluny de la visió de la pràctica endivinatòria, el Tarot Evolutiu és una eina molt poderosa que ens permet augmentar el nostre nivell de consciència. Els símbols que el composen tenen una gran força arquetípica que ressonen amb qui el consulta.

Si bé llegeixo les cartes no em considero un cartomàntic que endevina el futur. Per a mi això implica posar la solució fora de l’abast de la persona i creure que existeix un destí prefixat i inamovible on no podem intervenir; perpetuant el victimisme.
La meva proposta és la d’Acompanyant amb el Tarot.

Tu tries les cartes directament.
Dónes l’oportunitat al teu inconscient de parlar-te. Al girar cada carta fem conscient una part del teu inconscient.

El camí a seguir depèn només de tu, aquí rau el teu creixement personal i espiritual. El Tarot suggereix, aconsella, però mai determina ni sentencia el teu futur.

Tu portes sempre, i en tot moment, les regnes de la teva vida.

Lejos de la visión adivinatoria, el Tarot Evolutivo es una herramienta muy poderosa que nos permite aumentar nuestro nivel de conciencia. los símbolos que lo componen tinen una gran fuerza arquetípica que resuenan con quien lo consulta.

Si bien leo las cartas no me considero un cartomante que adivina el futuro. Para mí esto implica poner la solución fuera del alcance de la persona y creer que existe un destino prefijado e inamovible donde no podemos intervenir; perpetuando el victimismo.
Mi propuesta es la de Acompañante con el Tarot.

Tú eliges las cartas directamente.
Das la oportunidad a tu inconsciente de hablarte. Al girar cada carta hacemos consciente una parte de tu inconsciente.

El camino a seguir depende sólo de ti, aquí yace tu crecimiento personal y espiritual. El Tarot sugiere, aconseja, pero nunca determina ni sentencia tu futuro.

Tú llevas siempre, y en todo momento, las riendas de tu vida.

“El viatge a través del Tarot,
és bàsicament un viatge
a la nostra pròpia profunditat.”

“El viaje a través del Tarot,
es básicamente un viaje a nuestra propia profundidad”. 

Sallie Nichols
Jung and Tarot; An Archetypal Journey
+INFO: web TAROT en Català & CastellanoCanal de Tarot > Youtube

Projecte compartit


CONSCIENTIA és la materialització d’un canvi intern experimentat
per la meva parella i per mi mateix en els darrers anys.
La nostra missió és acompanyar partint de la nostra experiència. Mostrar el camí per a redescobrir-nos.
Hi ha una força dins nostre que ens impulsa a recorre’l i a compartir-lo.
Bioneuroemoció, Reiki, Tarot Evolutiu, Escolta Activa, Radistèsia/Domoteràpia,
Astrologia, Un Curso de Milagros…

web de CONSCIENTIA

Proyecto compartido

CONSCIENTIA es la materialización de un cambio interno experimentado
por mi pareja y por mi mismo en los últimos años.
Nuestra misión es acompañar a partir de nuestra experiencia.
Mostrar el camino para redescubrirnos.
Hay una fuerza en nosotros que nos impulsa a recorrerlo y a compartirlo.
Bioneuroemoción, Reiki, Tarot Evolutivo, Escucha Activa, Radistesia/Domoterapia,
Astrología, Un Curso de Milagros…

 BARCELONA · MANRESA · OLIUS

BIONEUROEMOCIÓN® Consulta Presencial 🙋🏻‍♂️ – Skype 👨🏻‍💻 
2h. – 60€  


TAROT

Consulta Presencial 🙋🏻‍♂️ – Skype 👨🏻‍💻
1 h. – 30€
2 h.– 60€
Diferida 🕰 – 30 min. – 15€


📱 +34 615 257 654           📬 acompanyo@met.cat

Com el mussol que hi veu en la foscor.
Observem junts amb una nova perspectiva i sense jutjar.

Como el búho que ve en la oscuridad.
Observemos juntos con una nueva perspectiva y sin juzgar.

Bioneuroemoció®

Web en Català

Bioneuroemoción®

Web en Castellano